11.90

Cena: 11.90 €

Komplet 36 fotografij s škatlico 10 x 15 cm

Vaši spomini na papirju

Vrnite se k osnovi fotografije. Natisnite svoje vsakdanje trenutke, ki jih želite hraniti in deliti! V pokončnem ali ležečem formatu bodo vaše fotografije pravilno zaživele v natisnjeni oblik. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Fotografije so na voljo v setih po 36 kosov.

- Natisnjeno v lastnih delavnicah v sLOVEniji
- Garantirana odlična izvedba
- Hitra dostava
- Papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council)
- Ob naročilu seta fotografije prejmete v prozorni škatlici primerni za hranjenje

Dimenzija fotografij:
11.90

Cena: 11.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikat FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Visokokakovosten tisk in papir omogočata vsestransko uporabo. Fotografije tako lahko shranite v album, lahko jih uokvirite ter s tem polepšate bivalne ali poslovne prostore, lahko jih podarite ali jih preprosto shranite na posebno mesto. Razveselite sorodnike ali prijatelje tako, da jim izbrano fotografijo pošljete kot razglednico. Verjamemo, da jim boste tako polepšali dan!

  • Cena

   Cena kompleta 36 fotografij in arhivske škatlice za shranjevanje je 11.90 eurov.

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.