14.90

Cena: 14.90 €

Printastična knjižica

Enostavna, a ljubka!

Knjižica bo vaše fotografije predstavila v preprosti izvedbi vendar na okusen način. Če želite oznaniti dogodke kot so rojstvo, krst, prvi dan šole, praznovanja ..., shraniti dogodke iz svojih potovanj, ali samo deliti spomine na srečanja s svojimi najdražjimi, je to odlična izbira. Knjižica je velikosti 20 x 20 cm in je natisnjena na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino. Osnovna postavitev vsebuje 24 strani, po potrebi pa lahko povečate število do 60.

- Ročno izdelano v sLOVEniji, v lastnem studiju
- Garantirana odlična kvaliteta
- Od 24 do 60 strani. Dodatna stran le 0.25€
- Odlična izbira za vsako priložnost
- Količinski popust 1 - 2 = 14.90€ za kos,
3 - 4 = 11.90€ za kos, 5 in več = 9.90€ za kos

Dimenzija:
Motiv platnice


Količino izberete, ko izdelek dodate v košarico

14.90

Cena: 14.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Za vas smo izdelali edinstveno Printastic knjižico krem barve, v kateri bodo vaše izbrane fotografije dodatno zaživele. Je enostavna, a ljubka, kot nalašč za posebne trenutke, ki si zaslužijo takojšnjo pozornost. Svoje trenutke sreče in veselja pa lahko delite tudi z drugimi. Podarite jim knjižico Printastic in poskrbite, da bodo vaši spomini tudi spomini vaših najdražjih. Rojstvo, krst, rojstni dan ali pa samo nepozabno druženje s prijatelji bo v knjižici Printastic vedno z vami. Ne pozabite, knjižica Printastic je izvirno, nepozabno in popolno darilo. Printastic knjižica je velikosti 20 x 20 cm z minimalno 22 in maximalno 60 stranmi. Dodaja se po 4 strani naenkrat.

  • Cena

   - Količinski popust 1 - 2 = 14.90€ za kos,
   3 - 4 = 11.90€ za kos, 5 in več = 9.90€ za kos

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.