1.50

Cena: 1.50 €

Printastic fotografija 21 x 29,7 cm

Vaši spomini na papirju

Vrnite se k osnovi fotografije. Natisnite svoje vsakdanje trenutke, ki jih želite hraniti in deliti! V pokončnem ali ležečem formatu bodo vaše fotografije pravilno zaživele v natisnjeni obliki. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Fotografije so standardnih dimenzija, tako pašejo v vse standardne okvirje.

- Natisnjeno v lastnih delavnicah v sLOVEniji
- Garantirana najboljša izvedba
- Hitra dostava
- Papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council)
- Količinski popust - preverite v zavihku cena

Dimenzija fotografij:
1.50

Cena: 1.50 €

 • Podrobnosti izdelka

  Vrnite se k osnovi fotografije. Natisnite svoje vsakdanje trenutke, ki jih želite hraniti in deliti! V pokončnem ali ležečem formatu bodo vaše fotografije pravilno zaživele v natisnjeni obliki. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Okvir ni vključen v ceni.

  • Cena

   AKCIJSKE CENE

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.