39.90

Cena: 39.90 €

Printastic panoramska foto knjiga

Premium izbira

Printastic layflat panoramska foto knjiga, ki temelji na priznanih tehnikah ustvarjanja knjig, vsebuje izjemno lepe in brezšivne neskončne strani za panoramski učinek. Njena kvaliteta in preprostost pri oblikovanju sta kot nalašč za obeležitev vaših največjih mejnikov, od obletnic do potovanj, poroke... Panoramska knjiga meri 40 x 20 cm kadar je odprta, zaprta pa 20 x 20 cm. Začetna postavitev vsebuje 20 strani, ki pa jih lahko dodajate vse do 80 strani in po neverjetni ceni le 0.70€ na dodatno stran. Dodaja se po 10 strani naenkrat. Printastic fotoknjiga je natisnjena na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino.

- Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša kvaliteta knjige in tiska
- Od 20 do 80 strani
- Vsaka dodatna stran le 0.70€

Dimenzija:
Motiv platnice

39.90

Cena: 39.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic layflat panoramska foto knjiga, ki temelji na priznanih tehnikah ustvarjanja knjig, vsebuje izjemno lepe in brezšivne neskončne strani za panoramski učinek. Njena kvaliteta in preprostost pri oblikovanju sta kot nalašč za obeležitev vaših največjih mejnikov, od obletnic do potovanj, poroke... Panoramska knjiga meri 40 x 20 cm kadar je odprta, zaprta pa 20 x 20 cm. Začetna postavitev vsebuje 20 strani, ki pa jih lahko dodajate vse do 80 strani in po neverjetni ceni le 0.70€ na dodatno stran. Dodaja se po 10 strani naenkrat.

  - Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
  - Garantirano najboljša kvaliteta knjige in tiska
  - Od 20 do 80 strani
  - Vsak dodatna stran le 0.70€

  • Cena

   Začetna postavitev vsebuje 20 strani, ki pa jih lahko dodajate vse do 80 strani in po neverjetni ceni le 0.70€ na dodatno stran. Dodaja se po 10 strani naenkrat.

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.