19.90

Cena: 19.90 €

Printastic Poster 50x70 cm

Vaši spomini na steni

Naložite fotografijo ali poljubno sliko in svoj poster lahko pričakujete že v nekaj dneh na vašem naslovu. poživite vaše stene s posterji na katerih so vaši spomini ali priljubljene podobe. Printastic poster je natisnjen na papir visoke kakovosti z mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. papir ne zadrži oblike tulca, ko ga razvijete ampak ostane vedno raven. Opcijsko lahko poleg posterja naročite tudi čudovito leseno poster držalo, ki bo olajšalo obešanje in dodalo še lepši izgled že tako čudovitim posterjem.

- Natisnjeno v lastnih delavnicah v sLOVEniji
- Garantirana najboljša izvedba
- Hitra dostava
- Čudovit mat papir, ki vedno ostane raven
- Leseno držalo narejeno v našem studiu

Dimenzija postra:
Želite k posterju dodati tudi obešalo?

19.90

Cena: 19.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic poster je natisnjen na papir visoke kakovosti z mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. papir ne zadrži oblike tulca, ko ga razvijete ampak ostane vedno raven. Opcijsko lahko poleg posterja naročite tudi čudovito leseno poster držalo, ki bo olajšalo obešanje in dodalo še lepši izgled že tako čudovitim posterjem.

  Obešalo je narejeno iz kakovostnega lahkega lesa in je narejeno v našem studiu. Je naravno, kvalitetno predvsem pa preprosto za montažo. Na zadnji strani samo odstranite zaščitni trak iz lepilnega traku in poster poravnate na črto, ki je vgravirana za pomoč in nalepite.

  • Cena

   Cena posterja 50 x 70 cm je 19.90 eura na kos. Opcijsko pa lahko naročilu dodate tudi leseno držalo za 9.90 eura na kos.

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.