49.90

Cena: 49.90 €

Komplet treh fotografij na lesu

Les, narava, fotografija. Fantastična kombinacija.

Pri tiskanju fotografij je trend naravnega videza res v porastu. Postopek tiskanja in visokokakovostni materiali poskrbijo, da bodo vaše fotografije na lesu videti fantastično. Kombinacija reliefa lesa in fotografije bo izgledala tako naravno kot tudi moderno.

Obesite brez žebljev, zabijanja, vrtanja in poškodb stene z sistemom enostavnega obešanja. Lepilni trak na zadnji strani ne bo pustil sledi, če les odstranite.

- Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša kvaliteta lesa in fotografije
- Minimalno naročilo 3 fotografije na lesu
- Vsak dodatna fotografij na lesu le 9.90€

Velikost fotografije na lesu:
49.90

Cena: 49.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Fotografije Printastic na lesu dajejo vašim fotografijam poseben, preprost, a očarljiv videz, še posebno s svojo rahlo opazno strukturo lesa. Velikost Printastic fotografij na lesu je 20x20cm. Zaradi same izvedbe in velikosti lahko Printastic fotografijo na lesu postavite na pisalno mizo ali omaro, lahko pa jo obestite na steno, kjer bo še dodatno zaživela, če boste ustvarili Printastic mozaik iz več fotografij na lesu.

  Za namestitev ne boste potrebovali žebljev in kladiva, temveč jih enostavno nalepite na steno. Lepilni trak je namenjen obešanju predmetov na steno, saj ne pušča sledi in ne poškoduje sten. Preden izberete mesto, se prepričajte, da je površina čista, suha in brez kakršnih koli smeti in praha. Ne priporočamo površine kot so tapete, ali starejše stene z veliko sloji barve saj pri takih stenah ne moremo garantirati, da se pri ostranjevanju ne bodo poškodovale. Prav tako obešanje ne priporočamo na območjih z neposredno izpostavljenostjo soncu.

  • Cena

   - Vsak dodatna fotografij na lesu le 9.90€

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.