15.90

Cena: 15.90 €

Stenski koledar 20 x 40 cm

Minimalističen

Naredite koledar s smešnimi fotografijami svojih otrok, partnerjev, hišnih ljubljenčkov ali selfijev v kopalnici in ljudem, ki jih imate najrajši podarite nekaj, zaradi česar se bodo nasmehnili vse leto. Samo dodajte 12 najljubših fotografij v koledar in ga podarite ali uživajte sami v pogledu nanj skozi vse leto. Velikost odptega koledarja je 20 x 40 cm, zaprt pa meri le 20 x 20 cm.
Naš čisti dizajn vam omogoča, da svoje fotografije prikažete na eleganten način. Vaš stenski koledar bomo natisnili na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) in ga v popolnem stanju dostavili do vaših vrat.

- Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša kvaliteta
- Hitra dostava
- Čudovito darilo
- Količinski popust 1 - 2 = 15.90€ za kos,
3 - 4 = 12.90€ za kos, 5 in več = 9.90€ za kos

Dimenzija:

Datum začetka koledarja


Količino izberete, ko izdelek dodate v košarico

15.90

Cena: 15.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  • Cena

   - Količinski popust 1 - 2 = 15.90€ za kos,
   3 - 4 = 12.90€ za kos, 5 in več =

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.