3.60

Cena: 3.60 €

Set 24 mini spominov

kvadratni mini spomini

Vrnite se k osnovi fotografije. Natisnite svoje vsakdanje trenutke, ki jih želite hraniti in deliti!V mini kvadratnem formatu 5 x 5 cm lahko fotografije obesite ali postavite kamorkoli. uporabite jih lahko celo za igro spomina. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Dodaja se po 24 fotografij naenkrat.

- Natisnjeno v lastnih delavnicah v sLOVEniji
- Garantirana najboljša izvedba
- Hitra dostava
- Papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council)
- Prikupni mini kvadrati, ki bodo ohranili vaše spomine

Dimenzija fotografij:
3.60

Cena: 3.60 €

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikat FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Visokokakovosten tisk in papir omogočata vsestransko uporabo. Fotografije tako lahko shranite v album, lahko jih uokvirite ter s tem polepšate bivalne ali poslovne prostore, lahko jih podarite ali jih preprosto shranite na posebno mesto. Razveselite sorodnike ali prijatelje tako, da jim izbrano fotografijo podarite. Verjamemo, da jim boste tako polepšali dan!

  • Cena

   Cena 3.60€ vsebuje set 24 fotografij. Dodaja se po 24 fotografij na enkrat. To pomeni, da lahko naročite 24, 48, 72... fotografij.

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.