52.90

Cena: 52.90 €

Komplet treh okvirjev s fotografijo

Naj vaši spomini obiščejo vaše stene doma

Ustvarite svojo osebno galerijo v svojem domu ali pisarni, ki prikazuje vaše najboljše trenutke, posnetke s potovanj ali fotografije ob posebnih priložnostih, na primer poroko ali rojstni dan. Naredite umetniško vitrino na steni! Tako fotografija kot okvir sta narejen iz najkvalitetnejših materijalov za zaščito pa poskrbi še tanko pleksi steklo ki ščiti fotografijo in okvirju doda še dodatno vrednost in lepoto.

Obesite brez žebljev, zabijanja, vrtanja in poškodb stene z sistemom enostavnega obešanja. Lepilni trak na zadnji strani ne bo pustil sledi, če okvir odstranite zato ste lahko brez skrbi, da bi uničili steno.

- Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša kvaliteta lesa in fotografije
- Minimalno naročilo 3 okvirji
- Vsak dodatni Printastic okvir le 9.90€

Velikost okvirja:
Barva okvirja

52.90

Cena: 52.90 €

 • Podrobnosti izdelka

  Za namestitev ne boste potrebovali žebljev in kladiva, temveč jih enostavno nalepite na steno. Lepilni trak je namenjen obešanju predmetov na steno, saj ne pušča sledi in ne poškoduje sten.

  Preden izberete mesto, se prepričajte, da je površina čista, suha in brez kakršnih koli smeti in praha. Ne priporočamo površine kot so tapete, ali starejše stene z veliko sloji barve saj pri takih stenah ne moremo garantirati, da se pri ostranjevanju ne bodo poškodovale. Prav tako obešanje ne priporočamo na območjih z neposredno izpostavljenostjo soncu. Če niste prepričani lahko vedno obesite na klasični način z žebljem saj je na izdelku pripravljena tudi luknjica za obešanje.

  • Cena

   - Vsak dodatni Printastic okvir le 9.90€

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.