44.90
44.90 €

Komplet treh platen

Spomini ujeti na tkanino

Povsod je lepo a doma je najlepše! Ustvarite printastično galerijo fotografij na platnu, ki pašejo v prav vsak kotiček vašega doma. Poživite vaš dom s Printastic platni na katerih so vaši najljubši nasmejani obrazi.
Obesite brez žebljev, zabijanja, vrtanja in poškodb stene z sistemom enostavnega obešanja. Lepilni trak na zadnji strani ne bo pustil sledi, če platno odstranite zato ne rabite skrbeti, da bi poškodovali steno.

- Ročno izdelano v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša kvaliteta lesa in fotografije
- Minimalno naročilo 3 platna
- Vsako dodatno Printastic platno le 9.90€

Dimenzija platna:
 • Podrobnosti izdelka

  Za namestitev ne boste potrebovali žebljev in kladiva, temveč jih enostavno nalepite na steno. Lepilni trak je namenjen obešanju predmetov na steno, saj ne pušča sledi in ne poškoduje sten.

  Preden izberete mesto, se prepričajte, da je površina čista, suha in brez kakršnih koli smeti in praha. Ne priporočamo površine kot so tapete, ali starejše stene z veliko sloji barve saj pri takih stenah ne moremo garantirati, da se pri ostranjevanju ne bodo poškodovale. Prav tako obešanje ne priporočamo na območjih z neposredno izpostavljenostjo soncu. Če niste prepričani lahko vedno obesite na klasični način z žebljem saj je na izdelku pripravljena tudi luknjica za obešanje.

  • Cena

   - Vsako dodatno Printastic platno le 9.90€

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.