0.30

Cena: 0,18 €*

Printastic retro fotografije

Vintage, retro!

Pomislite na Retro. Pomislite na Vintage. Naše retro vintage fotografije ponujajo čar in slog, ki bi si jih druge fotografije le želele. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo.

- Natisnjeno v lastnih delavnicah v sLOVEniji
- Garantirana najboljša izvedba
- Hitra dostava
- Papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council)
- Ob naročilu nad 36 kosov fotografije prejmete v škatljici primerni za hranjenje

Dimenzija fotografij:
0.30

Cena: 0,18 €*

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikat FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Visokokakovosten tisk in papir omogočata vsestransko uporabo. Fotografije tako lahko shranite v album, lahko jih uokvirite ter s tem polepšate bivalne ali poslovne prostore, lahko jih podarite ali jih preprosto shranite na posebno mesto. Razveselite sorodnike ali prijatelje tako, da jim izbrano fotografijo pošljete kot razglednico. Verjamemo, da jim boste tako polepšali dan!

  • Cena*

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.