2.50

Cena: 2.50 €

Printastic set 5 foto trakov

Photo booth

Fotografske kabine nič več! Ni vam treba več stati in čakati, da naredite te zabavne fotografije. Printastic foto trakovi so odlični za ustvarjanje stenske dekoracije v retro slogu, za uporabo kot zaznamke ali za deljenje spominov s prijatelji.
Izberite fotografije, ki bodo prikazane na posameznem foto traku. Vaš komplet bo vseboval 5 trakov v obliki kot jo dobite iz fotografske kabine. Vsaka fotografija bo natisnjena v simpatičnem kvadratnem formatu. Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo.

- Natisnjeno v sLOVEniji v našem studiu
- Garantirano najboljša ponudba
- Hitra dostava
- Papir visoke kakovosti s certifikatom FSC (Forest Stewardship Council)

Dimenzija fotografij:
2.50

Cena: 2.50 €

 • Podrobnosti izdelka

  Printastic fotografije so natisnjene na papir visoke kakovosti s certifikat FSC (Forest Stewardship Council) z gladko satenasto/mat površino, kar bo vašim fotografijam dalo novo dimenzijo. Visokokakovosten tisk in papir omogočata vsestransko uporabo. Fotografije tako lahko shranite v album, lahko jih uokvirite ter s tem polepšate bivalne ali poslovne prostore, lahko jih podarite ali jih preprosto shranite na posebno mesto. Razveselite sorodnike ali prijatelje tako, da jim izbrano fotografijo pošljete kot razglednico. Verjamemo, da jim boste tako polepšali dan!

  • Cena

   • Dostava

    Da bi ohranili naše standarde kakovosti, se lahko časi proizvodnje razlikujejo. Delovni dnevi ne vključujejo sobote ali nedelje in dostave ob koncu tedna. Upoštevajte, da so začetki izdelave polni delovni dnevi. Na primer, če je naročilo oddano v torek, je prvi polni delovni dan v proizvodnji naslednji delovni dan, sreda. Predviden čas pošiljanja v Sloveniji - 3 delovni dnevi.